Thursday, July 23, 2020

Be Yourself, No Matter What!/ Оставайся собой, несмотря ни на что!


Skirt/ юбка: Banana Republic
Top/ топ: Vince
Shoes/ туфли: Louise et Cie
Bag/ сумка: MGM
Necklace/ колье: Mexx
Watch/ часы: Juicy Couture
Bracelet/ браслет: Tiffany&Co
Lips/ губы: Laura Mercier Rosewood
Nails/ лак: China Glaze Troll

I know people will stare. I know at 99% of places I will be the only one NOT wearing jeans or sweats. I know I will feel shy and embarrassed. I know someone will probably compliment me or even ask if I am going to a wedding (because yes, it is “ok” to dress up for somebody else’s wedding but “NOT ok” for yourself). But I know I will feel 100% myself, and that’s the only thing that matters.

Nowadays people put their “comfort” in the first place, whatever it means - and for the most it means to not care about what they are wearing. Nobody feels shy or embarrassed about wearing sweats at home, to run errands, have lunch or almost ... anywhere. Why should I be shy or embarrassed about wearing a beautiful skirt with beautiful heels? Life is too short to spend it in sweats, I am sorry!

Я знаю, что на меня будут пялиться. Я знаю, что в 99% мест, куда я пойду, я буду единственной НЕ в джинсах или трениках. Я знаю, что буду смущаться и стесняться. Я знаю, что кто-то мне сделает комплимент и даже возможно спросит, иду ли я на свадьбу (потому что нарядится на ЧУЖУЮ свадьбу - это “нормально”, а просто для СЕБЯ - “нет”).

Сейчас для всех на первом месте этот вездесущий «комфорт», что бы это ни значило - а для  большинства это к сожалению значит наплевать на свою одежду и на то, как они выглядят. Никто не смущается и не стесняется ходить везде в джинсах и трениках, так почему я должна стесняться надеть красивую юбку и красивые туфли на каблуке? Прошу прощения, слишком коротка для того, чтобы проводить ее в трениках.













1 comment:

  1. You are so right! And you look lovely, as always. You are my inspiration.

    ReplyDelete