Wednesday, April 1, 2020

Discussing the Irrelevant: Spring Outerwear/ Неактуальная тема: О весенней верхней одежде.




Coat/ плащ: Current Seen
Skirt/ юбка: Provence d'Amour
Sweater/ свитер: Vince
Shoes/ туфли: Paul Green
Bag/ сумка: Michael Kors
Lips/ губы: Bite Beauty French Press

This is probably the first spring ever, when the topic of spring outerwear is absolutely irrelevant. Even for those obsessed with fashion. With the quarantine, and the stay-at-home orders we have no use for outerwear at all.

But since I prepared so well, I studied the trends, I researched the department stores and thrift stores, and I built my perfect outerwear wardrobe for spring  - so, I decided to proceed with this topic. I don't think I am the only one who prepared for spring - who knew spring would turn out like this ...

So, let's just fantasize: what outerwear would we be wearing now if the world had stayed the same...

На дворе начало апреля, и, наверное, единственный год в истории, когда тема весенней верхней одежды стала неактуальной. Но учитывая, что я подготовилась, изучила тренды, обошла все магазины, от фирменных до секондов, перебрала шкаф и избавилась от лишнего... Я все же напишу этот неактуальный пост.

Если подготовка к лету у всех сейчас под вопросом, то к весне, я думаю, мы все подготовились. И все знаем, что один из самых актуальных предметов верхней одежды на весну - это плащи-рубашки, куртки-рубашки, пальто-рубашки и ... рубашки-рубашки.

Поэтому просто пофантазируем на тему: что бы мы носили этой весной, если бы мир был прежним?




















No comments:

Post a Comment